Пошук по сайту:

Розкішні витрати: дружина депутата Жупанина показала коштовності та сумочки на десятки тисяч євро

Розкішні витрати: дружина депутата Жупанина показала коштовності та сумочки на десятки тисяч євро
Розкішні витрати: дружина депутата Жупанина показала коштовності та сумочки на десятки тисяч євро

Народний депутат від партії "Слуга народу" Андрій Жупанин втрапив у майновий скандал, коли його дружина виклала в мережу фотографії з відвідування турніру Уїлбіндон у Лондоні, що славиться дуже коштовними квитками для відвідувачів.

Реагуючи на звинувачення, Жупанин спробував заперечити великі статки своєї родини та натякнув на економність дружини. Водночас публічний спосіб життя останньої красномовно спростовує ощадливість пари. Натомість демонструє любов до люксових брендів і дорогих коштовностей, хоч у декларації політика вони не відображені. Та й у розмір офіційних статків самого Жупанина, вартості речей Gucci, Prada, Dior чи Van Cleef явно "не вміщаються".

16 липня колишні народний депутат Борислав Береза вернув увагу на те, що дружина народного депутата від фракції "Слуга народу" Андрія Жупаніна Богдана хизувалася у соціальних мережах фотографіями нібито з фіналу турніру Уїмблдона в Лондоні, де найдешевший квиток коштує 380 тис. грн.

Богдана Жупаніна сама займається тенісом, а тому, очевидно, й не відмовила собі у задоволенні відвідання події.

Згідно з декларацією Жупаніна, його дружина Богдана має посвідку на постійне проживання у Великій Британії. Крім того, 26 квітня нардеп сплатив за навчання у Лондоні (чи то за неї, чи то за себе) майже 550 тис. грн, що становить майже 90% від його офіційної річної заробітної плати. 

Читайте по темі: Іран підтвердив передачу Росії "балістики" для обстрілу України

Також, з декларації політика вбачається, що він з дружною орендують квартиру у Києві та отримають за це компенсацію від ВР (близько 240 тис. грн.) Хоча при цьому його жінка має власну квартиру у столиці ще з 2018 року.

Статки ж депутата Жупанина - відносно не великі. Він показав у декларації майже 40 тис. грн та 70 тис. доларів накопичень.

А от на його дружину Богдану, яка, за декларацією депутата, ніде не працює, а є лише моделлю-блогеркою й засновницею благодійного фонду у Польщі (Юнайтед Коммітіі оф Грейт Піпл) записані: 1,5 млн грн, 130 тис. фунтів стерлінгів, 195 тис. євро та 182 тис. дол. І все готівкою.

Коли саме у Богдани з’явилися ці статки - не відомо. А от брендові речі масово почали з’являтися в її Інстаграм як раз після заміжжя із Жупанним.

Так, на одному з фото, на Жупаниній красується кольє від відомого бренду коштовностей Van Cleef, яке коштує щонайменше 10 -12 тис. євро (якщо без діамантів, але на фото вони, схоже, присутні). На іншому фото дівчина позує у сережках від Bottega Veneta за понад 1000 доларів. Ще на іншому фото вона постає у пуховику Gucci, вартість яких стартує від 80-90 тис. грн (або понад 2 тис. дол.)

 eiqruidhixzhab

Богдана також має чималу колекцію брендових окулярів та сумочок від Dior, Prada, Burberry тощо. Це не кажучи про cвітлини дружини депутата з Парижу, гір Швейцарії, пляжів Кіпру тощо.

Читайте по темі: Призначив коханку радницею: Італійський міністр подав у відставку на тлі скандалу

Уся ці коштовності та бренди й публічна демонстрація лакшері життя дівчини якось не відповідають словам самого Жупанина, який виправдовуючись за скандал із Уїмбілдоном стверджував, що його дружина буцімто була там, але не на фіналі, а також, що вона нібито не здатна витрачати великі гроші.

"..моя дружина ніколи б не заплатила за квитки на тенісний матч майже з десяток тисяч євро, про які з різницею у хвилини написала купа ресурсів (повірте, я її добре знаю)", - писав він у Фейсбук.

Разом з тим, враховуючи, що природа різкого походження статків, записаних на Богдану невідома, а НАЗК вже ловило Жупанина на недостовірному декларуванні, то лакшері стиль пари явно підпадає під підстави проведення збоку НАЗК моніторингу способу життя політика та перевірки на предмет ймовірного незаконного збагачення.

Автор: Інна Боровикparlament.ua

Читайте по темі:

САП просить суд конфіскувати незаконні активи голови полтавської податкової Алли Рябкової
Продав вугілля - купив котедж за 35 мільйонів: Як родина ексзаступника міністра енергетики Немчинова збагатилася під час війни
У Харкові співробітники ТЦК побили колишнього військовополоненого, – ЗМІ
Слідчі знали про підготовку Дмитрука до втечі, але не мали підстав для затримання, - ДБР
Міндовкілля очолила Світлана Гринчук
Бізнесмена та працівника Одеського ТЦК викрили на недостовірному декларуванні
Депутата з Харкова Віктора Суботіна викрили на недостовірному декларуванні 210 тисяч доларів
ДПСУ затримала співвласника книгарень Львова та відправила до ТЦК
ВР провалила зняття Безуглої з посади заступниці голови комітету з нацбезпеки
ЗМІ: СБУ не перевіряла перед призначенням начштабу Сил безпілотних систем Романа Гладкого

Коментарі:

comments powered by Disqus